10/24/2011

Jouluruokaa



Fazer joulukuvaelma

         Onko tämä se joulun tärkein asia?.. Ehkä ei, mutta tärkeä asia kuitenkin. Ruoat ja herkutkin tuovat erilaisia tuntemuksia, oikeita ihania makuelämyksiä.
     On yksi merkki jota ylistän joulussa yli kaiken..  Fazer!   Ilman Fazer suklaata, Vihreitä kuulia ja muita herkkuja, joulu olisi aika mauton..  Tietysti kinkku on aina hyvää mutta on herkullista saada makeaa suolaisen jälkeen.. Ja ehkä jopa ennenkin! heheh! Ei kuitenkaan saa syödä liikaa makeaa ennen ruokaa tai tulee vatsa kipeäksi.

Herkullisen kinkun saa, kun sen kuorruttaa sinappikuorrutteella. Suosittelen!
Sen tuoksun tunnistaa kun aamulla heräät ja sinulla on nälkä. Koko yön uunissa mehustuneen, sinappikuorrutteisen kinkun haju vetää sinut puoleensa ja koko aaton tulet sitä ihailemaan kiljuvin vatsoin kunnes pääset iskemään hampaasi syvälle läskiin!















 Tunnen ihmisiä, joulle joulu on pelkkää ajanhukkaa.. Ainakin he itse ajattelevat niin. Joulu on parasta aikaa vuodessa ja joku kykenee valittamaan jouluruuhkista sekä kiireisistä ihmisistä.
 Mutta oletko koskaan tullut ajatelleeksi, että sitten, yhtäkkiä kaikki vain rauhoittuu. Tulee täydellinen hiljaisuus. Kaikki pelaavat pelejä ja seurustelevat keskenään kodeissaan, mutta ei hiiskaustakaan kaupungilla. Täydellinen joulurauha!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti